Ind i mellem kan jeg godt blive lidt træt af oksekød.
Kylling er lidt mere friskt!
Om du køber en færdig fars eller om du selv tærsker den gennem kødhakkeren – det skal jeg ikke blande mig i.
Men denne utrolig simple ret er RET lækker!!
Ingredienser
- 1 pk bacon
- 2 små løg
- 600 g kyllingefars
- 2 dl ærter
- 1 dåse hakkede tomater
- 3/4 dl piskefløde
- 2 tsk karry
- salt og peber
- olie/smør til stegning
Antal personer: personer
Tilberedning
- Sæt først en gryde over med vand til pastaen. Når vandet koger lægges pastaen i og det koges efter anvisningen på pakken. Hak løgene fint og svits dem. Tilsæt farsen og brun det. Mens det bruner krydrer du det med karry, salt og peber. Når kødet er brunet tilsætter du de hakkede tomater og piskefløden - lad det komme op i kog (husk at røre af og til). Når pastaen er ved at være kogt færdig, tilsætter du ærterne til kødsovsen (koger ærter for længe bliver de ret så kedelige). Nu er der ikke andet for, end at smage til og servere! Velbekomme : )
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe