Squashbrød

squashbrødEt brød der går sig vel, både til sandwich som til grill, som til din fantasi lige har det i dag… 🙂

Her har brødene hævet almindeligt på bageplade (t.v.) og i en hævekurv (t.h.). Det endelige æstetiske udtryk, kan du heldigvis selv afgøre.

Squashbrød
Antal personer
2 brød
Antal personer
2 brød
Squashbrød
Antal personer
2 brød
Antal personer
2 brød
Ingredienser
Antal personer: brød
Tilberedning
  1. Smuldr gæren og opløs den i mælkeprodukterne. Tilsæt olie, salt, sukker, purløg og den groftrevne squash. Hernæst hældes først hvedeklid og hernæst hvedemel i. Rør/ælt til dejen slipper skålens sider. Del dejen i to og slå det til brød. Stil tildækket til hævning i godt en time. Hæver du brødet i brødkurv, så drys kurven med en smule mel - du behøver ikke at pensle brødet inden bagning, hvis du vil beholde det rustikke mel-look. Pensl brødet med æg (brødet . Bag brødet ved 200 grader i ca 30 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe