Denne lækkerbisken er en must-eat!
Trøffelcremen der kombineres med syltetøjet giver et fænomenal samspil med chokoladekagen.
Ej men, der er kun et at sige: nammenammenammenam.
Ingredienser
- 4 æg
- 1 tsk vanillesukker
- 170 g sukker
- 150 g mel
- ½ tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 100 g smør
- 100 g mælkechokolade
- 100 g mørk chokolade groft hakket
- 2 dl piskefløde
- 100 g mørk chokolade
- hindbærsyltetøj
- chokoladespåner til pynt
Antal personer: stk
Tilberedning
- Dagen før - eller om morgenen, hvis de skal serveres om aftenen - varmer du fløden op til kogepunktet, og hælder det over din groft hakkede chokolade. Rør i det til chokoladen er smeltet. Dæk med film og stil det i køleskabet. Forvarm ovnen til 180 grader. Læg smørret i en lille gryde og skru op på svag varme. Bræk chokoladen i mindre stykker og læge den ned til smørret. Smelt det sammen - husk at røre jævnligt så chokoladen ikke brænder på. Tag af varmen så snart det er smeltet, så det kan køle af. Pisk imens æggene sammen med sukker og vanillesukker. Sigt hvedemel, natron og bagepulver i æggeblandingen og rør det godt sammen. Hæld den smeltede chokolade i, men hæld den ned langs kanten af skålen, så chokolademassen kan nå at køle lidt af inden den rammer dejen. Rør det hele godt sammen. Hæld dejen i dine muffinforme og bag dem i tyve minutter. HUSK: ikke varmluft - de hæver som varmluften blæser - til højre og venstre!
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe