Disse boller bliver super lækre og bløde i konsistensen.
En lille fryd for smagssansen hver gang der dukker en valnøddekerne op 🙂
Ingredienser
- 1 pk gær
- 2½ dl vand lunkent
- 2½ dl yoghurt naturel
- 1 æg
- ½ dl olie
- 1 spsk honning
- ½ spsk salt
- 300 g grahamsmel
- 650 g hvedemel
- 200 g valnøddekerner hakket rimelig fint
Antal personer: 14
Tilberedning
- Hæld det varme vand og yoghurten i en skål. Tjek lige, at det ikke er for varmt. Opløs gæren heri.
- Tilsæt honning, salt, olie, æg og grahamsmel. Kør det sammen.
- Tilsæt det meste af melet (500 g). Kør maskinen på mellem hastighed i 5 minutter.
- Tilsæt valnøddekernerne og resten af hvedemelet.
- Form dejen til boller og stil dem på en bageplade.
- Stil pladen ind i den kolde ovn - lad dem hæve i 30 - 45 minutter (kommer an på, hvor travlt du har 🙂
- Tænd for ovnen på 200 grader. Bag bollerne i ca 25 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe