Valnøddeboller

Disse boller bliver super lækre og bløde i konsistensen.
En lille fryd for smagssansen hver gang der dukker en valnøddekerne op 🙂

Valnøddeboller
Antal personer
ca 14
Antal personer
ca 14
Valnøddeboller
Antal personer
ca 14
Antal personer
ca 14
Ingredienser
Antal personer: 14
Tilberedning
  1. Hæld det varme vand og yoghurten i en skål. Tjek lige, at det ikke er for varmt. Opløs gæren heri.
  2. Tilsæt honning, salt, olie, æg og grahamsmel. Kør det sammen.
  3. Tilsæt det meste af melet (500 g). Kør maskinen på mellem hastighed i 5 minutter.
  4. Tilsæt valnøddekernerne og resten af hvedemelet.
  5. Form dejen til boller og stil dem på en bageplade.
  6. Stil pladen ind i den kolde ovn - lad dem hæve i 30 - 45 minutter (kommer an på, hvor travlt du har 🙂
  7. Tænd for ovnen på 200 grader. Bag bollerne i ca 25 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe