En skøn lille forret. Let og forfriskende og går forrygende sammen med et glas hvidvin.
Ingredienser
Laksefyld
- 3 skiver røget laks
- 100 g fløde pikantost
- persille til pynt
Antal personer: stk
Tilberedning
Vandbakkelser
- Smelt smørret sammen med vandet ved middel varme. Bland saltet i melet. Tilsæt det hele på en gang og rør til dejen slipper grydens sider. Tag gryden af varmen og rør ægget i. Tag fyldet i en sprøjtepose. Sprøjt 12 makronstore vandbakkelser ned på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 18-20 minutter ved 200 grader. (Der var 4 af mine der faldt sammen da jeg tog dem ud efter 18 minutter...hellere lidt for meget end lidt for lidt)
Laksefyld
- Mos laksefileterne med en gaffel. Når laksen er delt ad, moser du osten med, så det bliver blandet godt sammen. Rengør evt. sprøjteposen fra før. Men fyld i al fald en sprøjtepose med lakse-ostefyld og sprøjt i de bagte og afkølede vandbakkelser. Pynt med persille.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe