Jeg havde en dag tre forskellige slags kager med på arbejde – bl.a. denne. Alle var enige om, at vanillemuffinsene var den bedste kage – altså, den som min datter havde lavet. Jeg kapitulerer… 🙂
De er super lækre – de er gode såvel med glasur, smørcreme og hvid chokoladeganache.
Ingredienser
- 150 g chokolade, hvid og lys hakket i mindre tern
- 125 g smør blødt
- 175 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 3 æg
- 225 g hvedemel
- 1½ tsk bagepulver
- 1 dl piskefløde
Antal personer:
Tilberedning
- Varm ovnen op til 170 grader (ikke varmluft). Hak chokoladen i mindre stykker
- Pisk smør og sukker luftigt.
- Pisk vanillesukker og æg i.
- Rør mel og bagepulver sammen. Hæld i blandingen gennem en sigte og pisk det sammen.
- Tilsæt fløden og pisk igen.
- Rør chokoladestykkerne i.
- Fyld muffinformene halvt op. Stil dem i ovnen og bag kagerne i 15-20 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe