Youghurtboller

Yoghurtboller

Disse boller er SÅ bløde og lækre og saftige. Min datter kalder dem for dobbelt-nam-boller…

Youghurtboller
Antal personer
15-18 stk
Antal personer
15-18 stk
Youghurtboller
Antal personer
15-18 stk
Antal personer
15-18 stk
Ingredienser
Antal personer: stk
Tilberedning
  1. Start med at varme vandet op så det bliver lunkent. Smuldr gæret og hæld yoghurt og det lunede vand over. Opløs gæren. Tilsæt æg, sukker og salt. Tilsæt det meste af melet - godt 800 g. Mens dejen stadig er lidt lind tilsættes det smeltede smør. Når smørret er rørt ind tilsættes resten af melet. Dejen skal gerne slippe siderne på røreskålen. Form til boller og læg dem på en bageplade. Skær tre lange streger ind over midten på bollen for at give dem mønstre på billedet. Pensl med æg. Lad dem hæve på pladen i ½ time. Bag bollerne (fra kold ovn) i ca. 25 min. ved 175 g varmluft.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe